Appliance Manager

Ostali članci u kategoriji:

SGI_ApplianceManager

SGI InfiniteStorage Appliance Manager radi u skladu s SGI InfiniteStorage linijom proizvoda i zajedno daju ujedinjeno sučelje za upravljanje sustavom za pohranu podataka. Intuitivno grafičko korisničko sučelje omogućuje korisnicima da konfiguriraju, upravljaju i nadgledaju storage sustav te na taj način smanjuju troškove upravljanja i povećavaju efikasnost storage sustava.

Značajke:

  • brze, jednostavne i pouzdane NAS postavke
  • veća učinkovitost pohrane i uporabe sustava
  • omogućuje proširivanje storage sustava
  • smjernice za granularno otkrivanje, praćenje i razlučivanje
  • kapacitet prostora za pohranu i učinkovito planiranje

Pojednostavljuje NAS administriranje

SGI InfiniteStorage Appliance Manager i SGI InfiniteStorage sustavi pružaju mogućnost korisnicima da naprave inicijalnu konfiguraciju sustava, konfiguriraju komponente sustava, izvode osnovnu administratorske zadatke, nadgledaju trenutne i povijesne radne učinke. Pomoću SGI InfiniteStorage Appliance Managera moguće je vidjeti koji su korisnici konektirani te otkriti kako svaki od njih utječe na tijek rada sustava. Također, korisnici mogu otkriti i istražiti probleme nadgledati Data Migration Facility (DMF) i obavljati zadatke DMF konfiguracije.

Još jedna od bitnih karakteristika SGI InfiniteStorage Appliance Managera je i ta da omogućuje kreiranje CXFS file sustava, omogućuje dodavanje i brisanje pojedinačnih CXFS nodova, nadgleda CXFS file sustav i nodove te na korisničke nodove preuzima korisnički softver.

SGI InfiniteStorage Appliance Manager kontinuirano prati podatke o izvođenju te je stoga u mogućnosti otkriti i izdvojiti probleme koji nastanu prije no što dođe do ometanja radnog procesa.

Saznajte više....

Monitoring and Managing Data in High Performance Storage Solutions - White Paper